Bedrijfsruimte te huur!

ALGEMENE OMSCHRIJVING:

HET BETREFT EEN BEDRIJFSRUIMTE VAN ONGEVEER 175 M² OP EEN PERCEEL VAN 235 M² MET TWEE INPANDIGE KANTOREN (BOVEN ELKAAR) VAN IEDERS 18M². DAARNAAST HEEFT U NAAST HET PAND ‘RECHT VAN OVERPAD’. OP DIT GEDEELTE MAG NIET GEPARKEERD WORDEN, WAARDOOR TOEGANG ALTIJD MOGELIJK IS. ER IS ONGEVEER 60 M² VRIJ TER BEHOEVE VAN PARKEERPLAATS(EN).

HET PAND IS GEPLAATST IN 2005, VOORZIEN VAN EEN PANTRY MET TOILET, TWEE LICHTSTRATEN, TWEE ELEKTRISCHE OVERHEADDEUREN, VERLICHTING EN EEN HEATER. DE BEDRIJFSRUIMTE IS GELEGEN AAN DE VEERWEG OP HET INDUSTRIETERREIN VAN KAATSHEUVEL. HET GEZAMENLIJKE TERREIN IS AF TE SLUITEN MET EEN AUTOMATISCHE POORT.

 

HUURPRIJS:

DE HUURPRIJS IS VANAF € 52,00 PER VIERKANTE METER PER JAAR. DE HUURPRIJS WORDT GEREKEND OVER DE OPPERVLAKTE VAN HET PAND (175 M²) EN IS OP BASIS VAN EEN HUURCONTRACT VAN VIJF JAAR EN IS EXCLUSIEF DE SERVICEKOSTEN EN BTW. VOOR KORTE HUURTERMIJNEN KUNT U CONTACT OPNEMEN MET DE VERHUURDER.

 

EXTRA SERVICE:

ALS EXTRA SERVICE WORDEN ROLDEUREN, BLUSMIDDELEN EN HEATER JAARLIJKS COLLECTIEF ONDERHOUDEN. U BESCHIKT OVER EEN EIGEN ALARM EN HET TERREIN IS VOORZIEN VAN EEN ELEKTRISCHE POORT. DAARNAAST WORDEN DE PANDEN OP HET TERREIN BEVEILIGD DOOR EEN BEVEILIGINGSBEDRIJF. GAS, WATER EN LICHT DIENEN DOOR DE HUURDER ZELF GEREGELD TE WORDEN.

 

NAAMSAANDUIDING:
HUURDER HEEFT HET RECHT OM OP EEN IN OVERLEG MET VERHUURDER TE BEPALEN PLAATS EEN BEDRIJFSGEBONDEN NAAMSAANDUIDING AAN TE BRENGEN. UITGANGSPUNT IS DAT DE AAN TE BRENGEN NAAMSAANDUIDING GEEN SCHADE VEROORZAAKT AAN HET GEBOUW WAAR HET GEHUURDE DEEL VAN UITMAAKT EN GEEN INVLOED HEEFT OP CONSTRUCTIEVE ONDERDELEN VAN HET GEBOUW. DE KOSTEN HIERVOOR ZIJN VOOR REKENING EN RISICO VAN HUURDER. HUURDER DIENT ZELF ZORG TE DRAGEN VOOR DE EVENTUEEL BENODIGDE VERGUNNINGEN.

OVERIG

BESTEMMING:                                   BEDRIJFSDOELEINDEN

MAXIMALE VLOERBELASTING:    CIRCA 1500 KG/M²

VRIJE HOOGTE:                                 CIRCA 6 METER

PARKEREN:                                         TWEE

HUURBETALING:                              PER MAAND

INDEXERING:                                    JAARLIJKSE INDEXERING OP BASIS VAN DE CPI

SERVICEKOSTEN:                            € 7,50 P/M²

HUURPERIODE:                               HUURPRIJS IS OP BASIS VAN EEN CONTRACT VAN VIJF JAAR, KORTERE TERMIJNEN BESPREEKBAAR

OPLEVERINGSNIVEAU:                 HUIDIGE STAAT, LEEG EN ONTRUIMD

12
3                         4

 

VOOR MEER INFORMATIE NEEM CONTACT OP MET 0416-280853 OF VIA E-MAIL BEHEER@MEJABV.NL.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *